Month – Temmuz 2013

RDK 4.0 ile Dilersiniz Radyo Dinleyin ya da Kaydedin

RDK(Radyo Dinle Kaydet), ile istediğiniz radyo dinleme şansına sahipsiniz. Dinlenilen radyoyu mp3 olarak kayıt yapabilirsiz. Windows platformunun bütün sürümlerinde çalışmaktadır. Uygulamanın çalışması için tabiki de internetinizin olması gerekmektedir. RDK 4.0 sürümü ile birlikte gelen özellikler oldukça göz doldurucu geldi bana birde siz göz atın isterseniz.

Eklentisiz Sayfa Sıkıştırma – WordPress

Neden sayfa sıkıştırılır? Sitenizin performansı ve hızlı artar. Botlar sayfanızı daha hızlı tarar. WordPress’te sayfa sıkıştırma için bir çok eklenti mevcut ama bu eklentiler bir başka eklentilerle çakıştığından pek fazla önerilmez. Bu tarz eklentiler, otomatik eklenti güncelleme yaptığınızda problem çıkartabiliyor.

Banka SWIFT ve BIC Kodu – Google Adsense Ödeme

Genellikle Google Adsense programına üye olanların para transferinde kullanılıyor. Uluslararası ticarette genellikle SWIFT veya BIC kısaltmaları kullanılır. ISO 9362 (SWIFT kodu veya BIC kodu) uluslararası para transferlerinde ve haberleşmede kullanılan bir kod sistemidir. Kodlar finans kuruluşunun ismi, bulunduğu şehire göre verilmesi esasdır. Her finans kuruluşunun merkezlerine ve birimlerin yaptığı işlere göre bir veya daha fazla […]