Month – Haziran 2009

Niran Ünsal – Aklım Hep Sende (ft.Özcan Deniz) – Şarkı Sözü

Niran Ünsal – Aklım Hep Sende (ft.Özcan Deniz) Sana birşey olur diye aklım hep sende Rüyaların bile benim göz hapsimde Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye Bensiz günlerini sen unut artık Seven yüreğinde şimdi ben varım Seni böyle sevmek günah ise eğer Ben anadan […]

Cep Telefonunda Adsense

Artık Adsense Müşterileri İşlemlerine Cepten de Ulaşabilecek. Google AdSense müşterileri, bundan sonra metin ve resimli reklamlarını cep telefonlarında da yayınlatabilecek. Apple iPhone ve Google Android işletim sistemli cep telefonlarında çalışacak olan bu servis, cep telefonlarına yüklediğiniz uygulamaların içinde yer alıyor.

Tan – Söyleme – Şarkı Sözü

Tan – Söyleme – Şarkı Sözü [Tan] Sen istersen kabul et, istersen firar et, Ben öğrenirim, yalnız mutluluğu. Küçük bir çocuğun elinden şeker alır gibi, Çaldınız benim mutluluğunu. [İzel] Tanrı’nın gücüne gitmesin, hep isyanları oynuyorum, Kimse üstüne alınmasın, kendimi biliyor, arıyorum. Kimseye yalan söylemem, gerçekleri duymaya gelemem. Önce git sonra ben anlarım, aklına gelince ayrılığım.